Számomra nagyon fontos, hogy a közönség is érezze a zene szerepét az adott rendezvényen.

Minden rendezvénynek van egy hangulata, egy stílusa, amelyet a megfelelő zenei stílusokkal, az előre szelektált zenei alkotásokkal és ezeknek a professzionálisan felépített sorrendjével tökéletessé lehet varázsolni.

#gáliklevi

Lounge &
Wine

Amikor egy jó, baráti társaság, a finom bor és a kellemes zene találkozik egy helyen és időben. Kellemes, beszélgetős esték, délutánok a Lounge zenei világ utasaként.

Deep
& Wine

Deep House “tánczene” a borok társaságában. Bármilyen rendezvényen megállja a helyét, ahol szükség van a modern és igényes zenei műfajokra, magas hangminőségben.

Garden
Party

Tedd felejthetetlenné privát bulidat! Születésnap, évforduló vagy egy sima kerti party a barátokkal. Profi hang és fénytechnikával, a legújabb partyzenékkel!

A minőség
mindenek felett!

Számomra fontos, hogy egy adott rendezvényen, zenei stílustól függetlenül, mindig tökéletes minőségben szóljon a zene, legyen az kis vagy nagy hangerő. A technikai felszerelésem minden eleme ezt a célt szolgálja. A legmodernebb TIMECODE technológia összekapcsolódása a WHARFDALE PRO LINE ARRAY rendszerrel.