Gáliklevi

Underground music artist & producer

A 90-es években már Debrecen legnagyobb, akkori nevén (Hang-ár /Új-Vigadó) klubjának állandó rezidense, emellett egyre több vidéki klub meghívott lemezlovasa. Az igazi bakelitlemezes, Eurodance korszakot idővel és fokozatosan váltotta a House, Techno, Rave zenei időszak az életében. Olyannyira, hogy létrehozta az ország első, élőben is nézhető non-stop, Elektronikus, Underground rádióját a Global Fm-et, amely több mint 6 évig üzemelt, igen nagy sikerrel. Az ehhez tartozó óriási hírportál és a rengeteg saját szervezésű Globalparty-k, országos népszerűségnek örvendtek, amelyből később megalapította a Global Underground Hungary-t.

Megjelenik 3 önálló EP-je Angliában. Több más, országos rádióban, saját tematikus Lounge és Deep House műsorok, közben külföldi fellépések: Amszterdam, Köln, Martelange, Lausanne, Oslo, Bern, Stockholm.
Hosszú évek teltek el, míg végül 2019-ben újra elérkezettnek látta az időt, hogy beálljon a lemezjátszók mögé és lerója tiszteletét a zene oltárán. Debrecent maga mögött hagyva Siófokra költöztek, ahol elindította saját projektjeit, amelyek a lounge és deep house zenei műfajt kapcsolják össze, kellemes piknik hangulattal, finom borokkal, ételekkel, naplementével, teraszokon, vízpartokon, dűlőkben és egyéb erre alkalmas helyszíneken.

Gáliklevi

KÖZVETLEN ELÉRHETŐSÉG

+ 36 30 208 09 29
galiklevente@gmail.com